Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Chirisan Taekwondo
Taekwondo - Kristianstad

Gradering.
Gradering är ett kunskapsprov som varje elev måste genomgå och klara för att få ett nytt bälte. Vi på Chirisan Taekwondo har vi två graderingar per år, dessa håller vi i vanligtvis i maj och i december. Chirisan Taekwondo har 14 bältesgrader (Gup)  för minior/kadett och 10 bältesgrader för junior/senior. Våra krav skiljer pga fysiska förutsättningar. För den som inte klarar sin gradering erbjudas en omgradering minst fyra veckor efter den ordinarie graderingen.

Chirisan Taekwondo har en graderingskommitté som består av tre instruktörer: Erik Andersson , Jonas Andersson & Tobias Eriksson. Kommittén behandlar alla ansökningar och beslutar om eleven får lov att gradera sig.

På graderingsdagen öppnar receptionen en timme innan graderingen för registrering. Eleven lämnar in sitt taekwondo pass och visar kvitto på att graderingsavgiften är betald.

Till graderingen ska eleven ha:
Ren och hel dräkt (dobok) och bälte (Te).
Skydd (kampväst, arm- och benskydd, susp, hjälm och tandskydd.
Liten handduk och vattenflaska.

Familjemedlemmar är välkomna som publik dock är det inte tillåtet att sitta inne i lokalen (dojang) under graderingen. Fotografering sker under kontrollerade former och får endast ske om instruktören ger tillåtelse.

Under fliken dokument finns facit på vad man ska kunna till de olika bältesgraderna.

 
Svartbältes sponsor.
Silversponsor
Bronssponsor
Samarbetspartner